Ugodno do čistoče in sijaja

Poliranje avta in kemično čiščenje

  • Ugodno poliranje

  • Ugodno kemično čiščenje

Poliranje avta Poliranje žarometov Kemično čiščenje

Poliranje avta Maribor – Povrnite lesk vašemu avtomobilu

Nudimo ugodno poliranje avta, s katerim obnovimo izgubljeni sijaj avtomobila in odstranimo nepravilnosti na laku.
 
Poliranje avta je postopek, ki izboljša njegov videz. Med tem postopkom se uporabljajo posebna polirna sredstva, ki odstranjujejo drobne praske ter druge površinske nepravilnosti.

Poliranje avta (klasično)

140,00€

Naročilo

Poliranje žarometov Maribor – Za vašo varnost

Poliranje žarometov je ključni postopek za vzdrževanje optimalne vidljivosti in varnosti med vožnjo, še posebej ponoči. Sčasoma lahko žarometi postanejo motni zaradi izpostavljenosti vremenskim vplivom, UV žarkom  in drugih dejavnikov. Poliranje žarometov obnovi njihovo prosojnost.
Poliranje žarometov ni samo estetski poseg, ampak je nujen za zagotavljanje varne vožnje. Z rednim vzdrževanjem žarometov se tako ne samo izboljša videz avtomobila, ampak se tudi preprečujejo potencialne nevarnosti na cesti, ki so posledica slabe vidljivosti.
 

Poliranje žarometov

25,00€ / žaromet

Naročilo

Kemično čiščenje avta – Ugodno do čistega avta

Naj notranjost vašega avtomobila ponovno izgleda kot nova in sveža. Se želite znebiti neprijetnih vonjav in odstraniti bolj zahtevno umazanijo, ki jo z rednim sesanjem vozila enostavno ne morete odstraniti? Potem ste prišli na pravo mesto. Ponujamo različne opcije za globinsko čiščenje avta. Lahko vam očistimo celotno vozilo ali samo določen del vozila (sedeži, zadnja klop). Znebite se torej umazanije, neprijetnih vonjav in bakterij v vozilu ter si priskrbite čisto okolje ter lep izgled notranjosti. Preverite našo ponudbo ter izberite tisto storitev, ki jo potrebujete.
 

Kemično čiščenje
avta

115,00€ 

Naročilo

Kemično čiščenje
sedeža

20,00€ 

Naročilo

Kemično čiščenje
zadnje klopi

40,00€ 

Naročilo
Ekomobil rabljena vozila banner

Preverite aktualno zalogo vozil

Zaloga vozil